Brightlands Smart Service Campus

Twijfel niet om vrijblijvend
contact op te nemen.

Qwiek BV
   Smedestraat 2
       6411CR Heerlen

   +31 45 3690510
   info@qwiek.eu

   KvK: 57452563
   BTW: NL852586103B01

 

Qwiek.bezoek

Als u bij Qwiek op bezoek komt, kunt u het beste navigeren naar de zijweg van de Oude Lindestraat in Heerlen.

Vanuit Maastricht

Vanuit Maastricht is het relatief eenvoudig. U rijdt de snelweg helemaal af tot aan de stoplichten. Hier slaat u linksaf richting Eindhoven, maar op de oprit bij de stoplichten slaat u direct rechts af. In de bocht omhoog slaat u linksaf, dit is de weg naar beneden. Hier staat het bordje Brightlands aangegeven. U komt dan tussen de snelweg en een gebouw uit. Rijd hier rechtdoor totdat u aan het einde bij de slagboom van de bezoekersparkeerplaats komt.

Vanuit Eindhoven

Vanuit Eindhoven neemt u afslag Maastricht, maar op de afrit houdt u links aan. Hier ziet u het eerste bordje met Brightlands staan. U neemt de afslag onder de brug door. Na de brug en het stoplicht gaat u met de bocht naar links mee. In de volgende bocht slaat u linksaf naar de zijweg die naar beneden loopt. U komt dan tussen de snelweg en een gebouw uit. Rijd hier rechtdoor totdat u aan het einde bij de slagboom van de bezoekersparkeerplaats komt.

Code bezoekersparkeerplaats

Als u op bezoek komt bij Qwiek krijgt u voor uw bezoek een e-mail met een code. Deze code heeft u nodig om de bezoekersparkeerplaats op te rijden.

U kunt deze code bij de slagboom invoeren. De code voert u als volgt in: #?????* en de slagboom zal open gaan. Vervolgens kunt u doorrijden naar de parkeerplaats.