Meet the team!

Bij Qwiek hebben we de missie om een zorghuis beleving te creëren waar je als oudere naar uit kijkt. Deze missie kunnen we alleen maar bereiken door iedere dag weer keihard te werken met ons hele team. Daarom zijn wij dan ook trots om ons team aan jullie voor te stellen:

Paul Voncken
Paul VonckenAlgemeen Directeur
Blijft Qwiek door:
Nooit te stoppen met leren en producten te ontwikkelen die een lach op het gezicht toveren.
Tom Frissen
Tom FrissenTechnisch directeur
Blijft Qwiek door:
Met een ondernemende blik bezig te zijn met innovatie, dagelijks technische uitdagingen aan te gaan en oplossingen te creëren waarbij de gebruiker centraal staat.
Chris Rameckers
Chris RameckersCommercieel Directeur
Blijft Qwiek door
Kennis en kunde toe te passen om de kwetsbare doelgroepen hetzelfde gevoel te geven wat gezonde mensen vanzelfsprekend vinden.
Jule Theunissen
Jule TheunissenCommerciële binnendienst
Blijft Qwiek door:
Spontaniteit van klanten, creativiteit in de breedste zin van het woord, film, muziek, mensen op de gevoelige plaat vastleggen en ieder jaar meer van de wereld zien.
Jos Kern
Jos KernProductspecialist
Blijft Qwiek door
Iedere dag met veel plezier cliënten en personeel in zorginstellingen te enthousiasmeren voor fantastische producten die we als Qwiek in de markt zetten, door te mountainbiken, tennissen en kitesurfen en dat alles afgewisseld met het genieten van lekkere club muziek.
Thomas van der Ham
Thomas van der HamProductspecialist
Blijft Qwiek door:
Pure en soms emotionele reacties van bewoners en medewerkers tijdens mijn bezoeken in zorghuizen, met zeilen en door mijn mooie vrouw en 2 zonen.
Coen Verdouw
Coen VerdouwProductspecialist
Blijft Qwiek door:
Iedere dag de bewoners en zorgmedewerkers in verpleeghuizen een WOW-gevoel met diverse belevingswerelden te mogen geven, te tuinieren, hard “naar de koelkast” te lopen, in de natuur te wandelen, te tennissen en door te vissen.
Thomas Baumgartner
Thomas BaumgartnerService Manager
Blijft Qwiek door:
De dag vroeg te beginnen, om met enthousiasme de beleving van het heden van onze ouderen, en het uitzicht op de toekomst van mijn en volgende generaties te verbeteren.
Ruud Voncken
Ruud VonckenInkoop/Productie
Blijft Qwiek door:
Samen met jonge collega’s nieuwe tastbare ideeën te verwezenlijken die leiden tot een mooier toekomstperspectief voor de kwetsbare in onze samenleving.
Mandy Meys
Mandy MeysPublic Relations
Blijft Qwiek door:
Het bedenken en uitvoeren van creatieve en strategische concepten, het toepassen van beleving, organiseren en alles tegelijkertijd doen, hardlopen en blijven vallen en opstaan.
Armand Meessen
Armand MeessenContent Engineer
Blijft Qwiek door:
Niet stil te blijven zitten. Er is altijd wel iets wat ik nog kan of wil doen. Filmen, foto’s en illustraties maken of rennen door de natuur en naar Qwiek pak ik (bijna) altijd de fiets.
Jonas Hyder
Jonas HyderProductspecialist Duitsland
Blijft Qwiek door:
Een jong, internationaal team, die sociale uitdagingen van de toekomst aanpakt, het werken met en voor mensen, sport en het goede leven.