Qwiek.up implementatie

Implementatie.

Een optimale inzet van de Qwiek.up!

Beste zorgmedewerker,

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt. Deze pagina is speciaal voor jou en je collega’s opgezet om een zo optimaal mogelijke inzet van de Qwiek.up te bereiken binnen jullie zorglocatie. Wij vinden het belangrijk dat de Qwiek.up op de juiste manier ingezet wordt, zodat het een ondersteuning kan worden van het zorgproces.

Qwiek.learning

In de Qwiek.learning kun je alles leren omtrent het gebruik en de inzet van de Qwiek.up.

Klik hier en ga naar de Qwiek.learning

Qwiek.documenten

Bekijk, download en print de belangrijkste documenten voor de implementatie van de Qwiek.up.

Klik hier en ga naar de Qwiek.documenten

Qwiek.update

Is er een nieuwe update beschikbaar? In 5 stappen leggen wij uit hoe je de Qwiek.up kunt updaten.

Klik hier voor een Qwiek.up update

Qwiek.learning

Welkom bij de Qwiek.learning. In de Qwiek.learning leren wij jou alles over de inzet en het gebruik van de Qwiek.up. Klik op de paarse blokken om de les te starten.

Qwiek.documenten

Hieronder vind je de belangrijkste documenten voor de implementatie van de Qwiek.up. Let op! Van een aantal documenten zijn er 2 versies beschikbaar; gehandicaptenzorg en ouderenzorg.

Door op de vakjes te klikken, kun je de documenten bekijken, downloaden en printen.

Tip. zeker voor familie of mantelzorgavonden is het interessant om de familieflyer uit te delen! Communiceer vooral ook de link www.qwiek.eu/familie op uw intranet of nieuwsbrief naar familieleden.

Heb je nog vragen? Of wil je een aantal documenten hardcopy van ons ontvangen? Stuur dan een mailtje naar pr@qwiek.eu en vermeld hierbij welke documenten en het aantal dat je graag wilt ontvangen.