Home/Geschiedenis

Qwiek.geschiedenis

Qwiek is ontstaan vanuit een concrete behoefte in de zorgmarkt

Qwiek ontwikkelt zorginnovaties voor senioren op basis van behoeftes die direct van de markt afkomstig zijn. Onze producten zijn het resultaat van lange ontwikkeltrajecten die samen met zorginstellingen, medewerkers, cliënten en mantelzorgers zijn uitgevoerd. Alle producten zijn ontwikkeld om senioren in zorghuizen fysiek, sociaal en/of mentaal te prikkelen en bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënten.

Vanuit dit oogpunt sluiten de producten daarom aan bij het inrichten van een beweegvriendelijke omgeving en het toepassen van de belevingsgerichte zorg.

Qwiek levert maatwerk

Qwiek denkt graag mee over nieuwe zorginnovaties en hoort graag uw kijk op bestaande en niet bestaande producten. Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen om samen de mogelijkheden te bekijken!

Oorsprong

Qwiek is een zusterbedrijf van Noos Design, een industrieel ontwerp bureau gedreven door een passie voor het ontwikkelen van interactieve producten. Met een focus op de zorgsector is Noos Design continu bezig met nieuwe (zorg)innovaties en versterkt zo de Qwiek producten. Noos Design heeft onder meer concepten ontwikkeld voor Dried Blood Spot Laboratories, Red Bull, Koninklijke Bammens en LEGO.

Ervaar de Qwiek.play