Qwiek.actueel

Qwiek is een jong, innovatief bedrijf met veel energie, vernieuwende ideeën en oplossingen waarbij niets als vanzelfsprekend wordt gezien. Onze missie is het creëren van een zorgbeleving waar je als cliënt naar uit kunt kijken ontwikkelen.

Dit willen we bereiken door enerzijds het ontwikkelen van nieuwe producten en belevingen, die aansluiten op de wensen en behoeften vanuit de zorg, maar anderzijds ook het bespreekbaar maken van maatschappelijke thema’s rondom de zorg.

Via onze Qwiek.actueel pagina blijft u op de hoogte van de nieuwste Qwiek ontwikkelingen en thema’s en delen wij bijzondere belevingsverhalen vanuit de zorg!

Wij zijn op zoek naar mooie verhalen!

Vindt u het leuk om iets over de zorg te schrijven? En heeft u thema’s waarvan u zeker weet dat ze interessant zijn voor anderen om meer over te weten of te lezen of heeft u een mooi verhaal dat u eenmalig met ons wilt delen? Meld u dan nu aan als blogger van Qwiek!

Aanmelden kan via pr@qwiek.eu

Qwiek presenteert innovatief zorgproduct uit Nederland tijdens EU-bijeenkomst in Wenen.

Nieuwsbericht|

Qwiek BV presenteert innovatief zorgproduct uit Nederland tijdens EU-bijeenkomst in Wenen.. Op 19 en 20 juli 2018 zal de informele bijeenkomst van ministers van Werkgelegenheid en Sociaal Beleid [...]

De productspecialist inspireert. Tips & Tricks uit de gehandicapten- & ouderenzorg!

Productspecialist inspireert|

De productspecialist inspireert. Wij krijgen vaker de vraag van onze klanten hoe andere zorghuizen de Qwiek.up inzetten. Onze productspecialisten komen natuurlijk dagelijks over de vloer in diverse [...]